Saturday, October 12, 2013

Suomen poliisi on unohtanut perusoikeudet ja yhdenvertaisuuden. Tärkeintä on poliisille nuolla karvapersekommunistien perintöä lähteä mukaan koulukiusaajiin verrattavien komurunkku- ja islamistien houreisiin



Suomen poliisi on unohtanut perusoikeudet ja yhdenvertaisuuden lain edessä


Tärkeintä on poliisille nuolla karvapersekommunistien perintöä lähteä mukaan koulukiusaajiin verrattavien komurunkku- ja islamistien houreisiin 



http://sananvapaus-on-vitsi.blogspot.com

------------------------------------------------
Lisää aiheesta helvetin hyvin kiteytettynä: http://murphyssoninlaw.blogspot.fi/2013/10/muhammedin-pilakuvista-suomalaisiin.html


torstai 3. lokakuuta 2013


Muhammedin pilakuvista suomalaisiin tabuihin


En ollut ajatellut millään tavalla kommentoida eduskunnan puhemiehen Heinäluoman (SDP) päätöstä puhutella James Hirvisaarta ja sitä seurannutta Perussuomalaisten päätöstä erottaa Hirvisaari puolueesta. Mikään typeryys ei enää eduskunnan suunnalta jaksa ihmetyttää, joten ei ollut mitään syytä aiheesta pillastua. Hirvisaari kuuluu siihen harvinaiseen poliittiseen eliitin ryhmään, että hänen elantonsa ei ole riippuvainen uudelleen valinnasta, eikä hänen maailmankuvansa romahda, kun ei tule uudelleen valituksi. Hirvisaari on ollut kansan edustaja, yksi äänestäjiensä vertaisista. Yleisen ja yhtäläisen äänioikeuden seurauksena parlamenttiin nousee kansalaisia kaikista lähtökohdista. Otos painottuu hiukan keskivertoa paremmin menestyviin, koska äänestämättä jättäneet ovat usein myös muulla tavoin syrjäytyneitä elleivät jätä äänestämättä arvovalintojen takia, kuten osa libertaareista ja anarkisteista.

Olen itse kahden vaiheilla joka vaaleissa äänestämisen mielekkyyden osalta, koska en halua antaa myöntymystäni sille poliittisen toiminnan oikeutukselle, että äänestäjien enemmistö säätää ryöstämisen lailliseksi ja pyhittävät omantuntonsa sillä, että ryöstämisen tekevät muut, tehtävään valitut. Näytelmä muistuttaa keskiajan pyöveli-laitosta, jossa huputettu mies hoiti työn ja kansa hurrasi. Olen toistaiseksi äänestänyt, koska jostain on aina löytynyt yksittäinen ehdokas, johon olen voinut riittävästi samaistua ja pitää hänen läpimenoaan luultavana. Viimeksi Perussuomalaisilla oli joitain tällaisia ehdokkaita, mukaanlukien James Hirvisaari. Nyt kun koko poliittinen eliitti on kääntänyt hänelle ja hänen edustamalleen kansanosalle selkänsä, alkavat minunkin toiveeni kansanedustuslaitoksen teatraalisuuden ja pompöösin turvotuksen laskemisesta hiipua. Eduskunnassa saa olla vain sellainen pelle kuin mitä ovat Katainen, Urpilainen, Kanerva ja kumppanit. Muita klovneja ei sirkukseen kaivata.

Syy miksi kuitenkin päätin kommentoida tapahtunutta liittyy siihen pikanttiin yksityiskohtaan, että kuvassa joka erottamiseen johti, seisoo vanha tuttumme Seppo Lehto. Mies joka ei kuvia kumarra vaan repii niitä.



Seppo Lehto on saanut poikkeuksellisen rajun tuomion sananvapausrikoksista Suomessa. Kaikki se, mistä hänet tuomittiin, olisi (tietojeni mukaan) mennyt Yhdysvalloissa ilman muuta sananvapauden suojan alle, mutta Eurooppa on toista maata. Euroopassa kansallissosialistien tunnukseksi laskettu tervehdys on tabu. Myös Suomessa, koska Neuvostoliitto jäi sattuman oikusta voittajien puolelle 1945 ja määräsi saksalaisen sosialismin tunnukset hävitettäväksi. Tällä tiellä ollaan, ja tämä kyseinen tapaus vain osoittaa Euroopan kyvyttömyyden henkiseen puhdistumiseen vuosikymmenien takaisista rikoksista.

Eurooppa ei ole koskaan käynyt läpi Toisen maailmansodan jälkeistä henkistä vararikkoaan eikä suhdettaan neuvosto-sosialismiin eli bolsevismiin. Eurooppa on järjestelmällisesti kieltäytynyt keskustelemasta sosialismista vaan syyttänyt - kiitos Stalinin - kaikesta äärioikeistolaisuutta. Natsi-Saksan liittäminen millään tavalla oikeistoa on sikäli kornia, että 30-luvun Saksa pilkkasi ja vihasi Yhdysvaltoja, joka oli jo tuolloin "oikeistolainen" yhteiskunta. Euroopan henkinen puhdistautuminen tulisi siis aloittaa siitä yksinkertaisesta tosiasiasta, että tunnustettaisiin Toisen maailmansodan olevan kahden sosialistisen järjestelmän keskinäinen yhteenotto. Sen jälkeen voitaisiin kyseenalaistaa SEKÄ Saksan (nationalistinen) sosialismi ETTÄ Venäjän (internationalistinen) sosialismi.

Mitä Seppo Lehto osoittaa valokuvassaan? Uskoisin, että ensisijaisesti se on henkinen kostoretki siihen instituutioon, joka hänen vapautensa sananvapausrikoksesta riisti. Toissijaisesti mutta uskoakseni tarkoituksellisesti Lehto myös paljastaa tuon instituution sisäisen, henkisen mädännäisyyden. Siellä ei saa tehdä "natsitervehdystä", mutta siellä kokoontuu puolensataa ihmistä, jotka omissa kokouksissaan kutsuvat toisiaan tovereiksi ja laulavat juhlissaan Internationalia. Tätä ironiaa ei meillä juuri ymmärretty, koska henkinen parantuminen Toisen maailmansodan rikoksista on vielä kesken ja sosialismin tuomitseminen (nationalistinen ja internationalistinen) on tekemättä. Lehto joutuu tämän maksumieheksi ja kiitän häntä siitä, että hän on valmis ryvettämään oman maineensa tässä taistelussa, jonka voittajasta ei ole epäselvyyttä. Ja kiitos myös James Hirvisaarelle, että uhrasit oman urasi tukiessasi sananvapautta.

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:



Seppo Lehto kakkaa Stalinin suuhun - käsi natsitervehdyksessä.


---------------------------------------------
http://kuolema-seppo-lehdolle.blogspot.fi/
--------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment